Amazon Year End Quiz Answers Added

Q: 1 Which author, cited for ‘novels of great emotional force’, won the Nobel Prize in Literature 2017?
Answer: Kazuo Ishiguro

Q: 2 Which movie became India’s selection to the Oscars?
Answer: Newton

Q: 3 Which of these is NOT a film released in 2017?
Answer: Inside Out

Q: 4 What did the United Nations General Assembly designate 2017 as?
Answer: The International Year of Sustainable Tourism for Development

Q: 5 In the Chinese calendar 28 January 2017 to 15 February 2018 is the year of..?
Answer: Rooster

Q: 6 Which beauty pageant did Manushi Chillar win in 2017?
Answer: Miss World

Q: 7 Which of these is NOT an Amazon Exclusive phone launched in 2017?
Answer: Nokia 1100

Q: 8 Which is these was NOT a team that played in the Indian Premier League 2017?
Answer: Kochi Tuskers Kerala

 

Join Our WhatsApp Broadcast List

 
Nikhil

About Nikhil

Hi, This is Nikhil, Founder of MiShoppe. Loves to Write About Shopping, Saving, Earning Money and Sports. You can also find me on Facebook and Twitter.

View all posts by Nikhil →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *