(Daily 8AM-12PM) Amazon Quiz Time Today Answers - 20 November

Amazon Quiz Time (Daily 8-12) Today Answers – 24th September

Looking for Amazon Quiz Time Today Answers, Amazon Daily Quiz Time Answers, Amazon Quiz Answers , Amazon Today Quiz Time Answers , Amazon Today Quiz Answers than you are came at Perfect Place. Here you can find all the Latest & Daily Updated Quiz Answers. In This Post you can find Daily Updated Amazon Quiz Answers and your Chances are high to Win Quiz.


😎 Amazon Quiz Time Answers for Today 😎

How to Play Amazon Quiz Time Contest?

1. First of All Download Amazon App or Update

2. Open App And Sign In

3. Now Find Contest Banner And Start

4. There Will Be Total 5 Questions, Just answer it.

5. That’s it. Answer all Questions & Stand A Chance To Win Amazon Quiz Time Contest.


Amazon Quiz Time Answers – Chance to Win Saregama Carvaan (20th November)

Q1. Which planet in our solar system was visited by the Russian-built Venera 7?

Answer :– Venus

Q2. Which of these is a founder of the popular messaging app ‘Whatsapp’

Answer :– Jan koum

Q3. Which of these village in Andhra Pradesh became the first ‘smart digital village’ in the state in 2016?

Answer :– Mori

Q4. What does GST stand for?

Answer :– Goods and service tax

Q5. Which was named as the ‘Word of the Year 2018’ by Oxford dictionaries?

Answer :– Toxic


Amazon Quiz Time Answers – Chance to Win Rs.5000 10 Winners (19th November)

Q1. What is the official currency of Afghanistan?

Answer :– Afghan Afghani

Q2. Who was the first Indian to travel to space?

Answer :– Rakesh sharma

Q3. Which of these is NOT classified as a greenhouse gas?

Answer :– Helium

Q4. What is the official language of Argentina?

Answer :– Spanish

Q5. Which one of these blood-types is called the ‘universal donor type’ because it is compatible with all other blood type?

Answer :– O negative


Amazon Quiz Time Answers – Chance to Samsung Galaxy Note 9 (18th November)

Q1. The number ‘0’ does NOT have an equivalent to be represented in Roam numerals.

Answer :– True

Q2. A Megagon is a polygon with _____ sides. Fill in the blanks.

Answer :– 1 Million

Q3. Washing soda is the common name for which compound?

Answer :– Sodium Carbonate

Q4. What is the capital of Norway?

Answer :– Oslo

Q5. Which day was recently celebrated as World Diabetes Day?

Answer :– 14th November


Amazon Quiz Time Answers – Chance to Win Phillips Trimmer (16th November)

Q1. The __ note was the first paper currency issued by RBI in January 1938. Fill in the blanks.

Answer :– Rs 5

Q2. Raut Nacha is folk dance performed mainly by the tribal communities of which state.

Answer :– Chhattisgarh

Q3. The Bhimbetka rock shelters are an archaeological site of the Palaeolithic period. It is located in which state?

Answer :– Madhya Pradesh

Q4. In which European city would you find the famous Blue Domed Church?

Answer :– Santorini, Greece

Q5. The legendary comic book writer Stan Lee, who passed away recently, was associated with which house of comic books?

Answer :– Marvel Comics


Amazon Quiz Time Answers – Chance to Win Fitbit Versa (15th November)

Q1. Eritrea, which became the 182nd member of the UN in 1993, is located in which continent?

Answer :– Africa

Q2. Golf player Vijay Singh belongs to which country?

Answer :– Fiji

Q3. Which of the following is a non-metal that remains liquid at room temperature

Answer :– Bromine

Q4. Which day marked the 100th anniversary of end of the first World War?

Answer :– 11 Nov 2018

Q5. Which Indian wrestler recently became the world number one in the 65kg category according to the recent rankings by UWW?

Answer :– Bajrang Punia


Amazon Quiz Time Answers – Chance to Bose Wireless Sleepbuds (13th November)

Q1. Which of these was earlier known as the ‘Hailey National Park’ when it was established in 1936?

Answer :– Jim Corbett National Park

Q2. In which country would you find Machu Picchu, a 15th-century Inca citadel?

Answer :– Peru

Q3. The book ‘281 and Beyond’ is an autobiography of which Indian cricketer?

Answer :– VVS laxman

Q4. Which large, freshwater lake is known for alleged sightings of the cryptozoological monster ‘Nessie’?

Answer :– Loch Ness, Scotland

Q5. In which country would you find the Table Mountain, a flat-topped mountain forming a prominent landmark overlooking the country’s capital?

Answer :– South Africa


Read :- Earn Money While Playing Cricket : Get Rs.100 Signup Bonus Use Dream11 Referral Code


Amazon Quiz Time Answers – Chance to Win Rs.10000 (5 Winners) (12th November)

Q1. In which country were the first Olympic games held?

Answer :– Greece

Q2. In which European city would you find the Acropolis?

Answer :– Athens, Greece

Q3. Which is the smallest planet in our solar system?

Answer :– Mercury

Q4. Where would you find the prehistoric monument Stonehenge?

Answer :– England

Q5. In which country would you find Chichen Itza, one of the largest Maya cities and likely to have been one of the mythical great cities referred to in the Mesoamerican literature?

Answer :– Mexico


Read :- Earn Money While Playing Cricket : Get Rs.100 Signup Bonus Use Halaplay Referral Code


Amazon Quiz Time Answers – Chance to Win iPhone Xs (11th November)

Q1. Which one of these is a traditional folk dance of the people of Lakshadweep Islands?

Answer :– Lava dance

Q2. Where would you find the Mismi mountain peak, the most distant source of the Amazon River?

Answer :– Peru

Q3. Espadrilles were first made in regions of France and Spain. Where are these worn?

Answer :– On your feet

Q4. The Red Square is considered the central square of which Russian city?

Answer :– Moscow

Q5. In which country would you find Bran Castle also commonly known as , ‘Dracula’s Castle’?

Answer :– Ramonia


Amazon Quiz Time Answers – Win Rs.500 Amazon Pay Balance – 100 Winners (10th November)

Q1. In a haze, a stormy haze’ are lyrics to a song by which one of these?

Answer :– Coldplay

Q2. In which European city would you find the famous blue domed Church?

Answer :– Santorini,Greece

Q3. In Context to geography, what are ‘Isohyets’?

Answer :– Lines on a map showing equal rainfall

Q4. Which Famous Hotel,designed to resemble the sail of ship, stands on an artificial island 280 m from Jumeirah Beach?

Answer :– Burj Al Arab, Dubai

Q5. In which Country Would You Fnd the Temple complex Angkor Wat?

Answer :– Cambodia


Amazon Quiz Time Answers – Win JBL Flip 4 (9th November)

Q1. Which among these does NOT live under the sea?

Answer :– Kalanchoe

Q2. Which country’s highest point is Mount Fuji, a dormant volcano?

Answer :– Japan

Q3. Which of the following will you associate ‘Sattriya’ with?

Answer :– a dance form

Q4. In which country, would you find the free State of Bavaria?

Answer :– Germany

Q5. In which city would you find Lascaux, a UNESCO World Heritage Site with over 600 wall paintings representing large animals, local and contemporary fauna that correspond with the fossil record of the Upper Paleolithic time?

Answer :– Montignac, France


Amazon Quiz Time Answers – Win Honor 8X (7th November)

Q1. Fanta and Sprite belog to which beverage company?

Answer :– The Coca-Cola Company

Q2. Where would you find the Trevi Fountain, one of the most famous fountain in the world notables for appearances in films such a La Dolce Vita, Three Coins in the Fountain, and Roman Holiday?

Answer :– Rome

Q3. When didi the Apple iPhone first become available?

Answer :– 2007

Q4. In which country would you find Uluru or Ayers Rock, a large sandstone rock formation surrounded by springs, waterholes, rock caves and ancient paintings?

Answer :– Australia

Q5. In which city would you find Capitol Hill, the seat of the government and an old residential neighborhood?

Answer :– Washington DC


Amazon Quiz Time Answers – Win Canon DSLR Camera (6th November)

Q1. Who was the second man to walk on the moon?

Answer :– Edwin ‘buzz’ Aldrin

Q2. In which city would you find the colosseum, an amphitheater built in the first century to honor the Flavian dynasty?

Answer :– Rome, Italy

Q3. Which historical events does Charles Dickens’ novel ‘The Tale of Two Cities’ concern?

Answer :– The French Revolution

Q4. In which country would you find Victoria Falls, classified as the world’s largest sheet of falling water based on its combined width and height?

Answer :– Zambia

Q5. In which country would you find North Cape, the norternmost point in europe that can be accessed by road?

Answer :– Norway


Amazon Quiz Time Answers – Win Black Berry 2 (31st October)

Q1. In which country would you find the Mount Eden or Maungawhau, a majestic bowl-like crater?

Answer :– New Zealand

Q2. What is the nickname for the Great Bell Located in the Elizabeth Tower?

Answer :– Big Ben

Q3. In which city can you find Brandenburg gate, considered a symbol of the tumultuous history of Europe and current day, of European unity?

Answer :– Berlin

Q4. He’s also known as the Pioneer of India’s green revolution, and was recently honored with ICFA’s first ever world agriculture prize? Who is he?

Answer :– M S Swaminathn

Q5. India’s first engine less semi train?

Answer :– Train -18


Amazon Quiz Time Answers – Win One Plus 6T (31st October)

Q1. What is the battery capacity of the OnePlus 6T?

Answer :– 3700 maH

Q2. The OnePlus 6T is powered by which processor?

Answer :– Snapdragon 845

Q3. The OnePlus 6T is NOT available in which of these RAM+Storage configurations?

Answer :– 6GB + 32GB

Q4. Which of the following is a camera feature/mode available in the OnePlus 6T?

Answer :– Nightscape

Q5. Which of these phrases is associated with the OnePlus brand?

Answer :– Never Settle


Amazon Quiz Time Answers – Win Sony Sound Bar (30th October)

Q1. What is the name of the brightest star in the sky apart from the sun?

Answer :– Sirius

Q2. What state of matter is our Sun mainly made of?

Answer :– Plasma

Q3. What is the galaxy we live in commonly called?

Answer :– The milky way

Q4. Which Indian state recently celebrated the ‘Kati Bihu festival 2018’?

Answer :– Assam

Q5. He is considered the pioneer of the field of political science and economics in India. He assisted the first Mauryan emperor Chandragupta in his rise to power. Who is he?

Answer :– Chanakya


How to Play Amazon Quiz Time Contest?

1. First of All Download Amazon App or Update

2. Open App And Sign In

3. Now Find Contest Banner And Start

4. There Will Be Total 5 Questions, Just answer it.

5. That’s it. Answer all Questions & Stand A Chance To Win Amazon Quiz Time Contest.


Amazon Quiz Time Answers – Win Fossil Smart watch (23rd October)

Q1. The world’s coldest inhabited place is the village Oymyakon which records temperatures up to -68 degree centigrade. Where is it located?

Answer :– Russia

Q2. AR Rahman won a Grammy award for which album?

Answer :– Slumdog millionaire

Q3. Which British prime minister was awarded the Nobel Prize for Literature?

Answer :– Winston Churchill

Q4. She is the first woman to win the Sahitya Akademi Award for her magnum opus, a long poem, ‘Sunehade’ (Messages). Who is she?

Answer :– Amrita Pritam

Q5. Which government corporation in India recently became the first to launch an online chat-bot called ‘Ask Disha’ to resolve customer queries?

Answer :– IRCTC


How to Play Amazon Quiz Time Contest?

1. First of All Download Amazon App or Update

2. Open App And Sign In

3. Now Find Contest Banner And Start

4. There Will Be Total 5 Questions, Just answer it.

5. That’s it. Answer all Questions & Stand A Chance To Win Amazon Quiz Time Contest.


Want to Earn Money From Playing Cricket? Than Visit below sites with Signup Bonus (100% Legal)

👇 Select your Players and Earn Money 👇
😍 Signup Bonus Rs.100:- Dream11 Referral Code (Popular)
😍 Signup Bonus Rs.100:- Halaplay Referral Code
😍 Signup Bonus Rs.575:- LeagueAdda Referral Code
😍 Signup Bonus Rs.100:- Fabulous11 Referral Code
😍 Signup Bonus Rs.50:- BalleBaazi Referral Code
😍 Signup Bonus Rs.50:- Playerzpot Referral Code
😍 Signup Bonus Rs.100:- MyTeam11 Referral Code
😍 Signup Bonus Rs.100:- LeagueX Referral Code

Amazon Quiz Time Answers – Win Samsung Galaxy Note 8 (22th October)

Q1. What kind of star is the smallest, with a typical one being only about 20 miles across?

Answer :– Neutron Star

Q2. Coffee was originally noted for, and is still popular because of, its energizing effect when consumed. What is the chemical that produces this effect?

Answer :– Caffeine

Q3. The ___ tea is traditionally prepared by boiling tea with added butter and salt.

Answer :– Tibetan

Q4. Which of these fictional towns was first introduced in the ‘Swami and Friends’ novels?

Answer :– Malgudi

Q5. He did scripting, casting, scoring, editing, and designed credit titles and publicity material for his films. He won over 32 Indian National Film Awards, a Golden Lion, a Golden Bear. He was honored with the Bharat Ratna in 1992. Who is he?

Answer :– Satyajit Ray


Amazon Quiz Time Answers – Win Nikon DSLR Camera (21th October)

Q1. Which of these is NOT a protagonist in an R.K. Narayan novel?

Answer :– Anthony Gonsalves from the English Teacher

Q2. An author, lawyer, diplomat, journalist and politician, he was appointed journalist in the All India Radio in 1951. He served as Member of Parliament in Rajya Sabha in the 80’s. He was bestowed with the Padma Bhushan in 1974 but he returned the award in protest. In 2007 he was awarded the Padma Vibhushan. Who is he?

Answer :– Khushwant Singh

Q3. She has been shortlisted for the Booker prize three times. Her daughter was the winner of the Booker prize in 2006. Who is she?

Answer :– Anita Desai

Q4. Who is also referred to as the Father of Bengali theatre?

Answer :– Girish Chandra Ghosh

Q5. He was one of the the last great poet of the Mughal Era. During his lifetime, the Mughals were eclipsed and displaced by the British, events that he described in his work. He is considered to be one of the most influential Urdu poets to this day. Who is he?

Answer :– Ghalib


Amazon Quiz Time Answers – Win 100 (1000 Users) (20th October)

Q1. Which weightlifter recently won India’s first gold medal at 2018 Youth Olympic Games?

Answer :– Jeremy Lalrinnunga

Q2. Which of these is the highest sporting honor of the Republic of India?

Answer :– Rajiv Gandhi Khel Ratna

Q3. Which of these is also known as the ‘Steel city of India’?

Answer :– Bhilai

Q4. At 18 years 329 days, who recently became the youngest Indian to score a Test century on debut?

Answer :– Prithvi Shaw

Q5. Who won the Nobel Peace Prize 2018, becoming the first Iraqi to be awarded a Nobel?

Answer :– Nadia Taha


Amazon Quiz Time Answers – Win Bose Soundlink Quiz (19th October)

Q1. Which planet is considered Earth’s ‘sister’ planet?

Answer :– Venus

Q2. Who is also known as the ‘Father of Indian Civil Aviation’?

Answer :– J R D Tata

Q3. Which of these is also called the ‘City of Spices’, for its role as the major trading point of Indian spices during the middle ages.

Answer :– Kozhikode

Q4. He invented an instrument to measure the weight and pressure of solar rays and prepared the original plan for the Damodar Valley Project. Who is he?

Answer :– Meghnad Saha

Q5. Which economist(s) was awarded 2018 Nobel Prize in Economic Sciences?

Answer :– William Nordhaus and Paul Romer


Amazon Quiz Time Answers – Win Huawei Nova 3(18th October)

Q1. Which of these is also called the ‘Millennium city of India’?

Answer :– Gurugram/Gurgaon

Q2. Punjab is also called ‘The Land of Five Waters’. Which of these is NOT a river that flows through the region?

Answer :– Tapti

Q3. Who won the Nobel Prize for Physics in 1930 for pioneering work on scattering of light?

Answer :– C.V. Raman

Q4. Who was the first Indian to travel to space?

Answer :– Rakesh Sharma

Q5. The asteroid belt is a well known astronomical ‘highway’ that exists between the orbits of Jupiter and Mars. Which of these is a celestial body that can and has been found in this ‘highway’?

Answer :– Dwarf Planets


Amazon Quiz Time Answers – Win Rs.1000 Amazon Pay Balance (16th October)

Q1. How many total squares does a chessboard have?

Answer :– 204

Q2. Podiatrists are medical professional devoted to the study and medical treatment of _?

Answer :– Feet

Q3. Which Indian state is also known as the ‘Land of rising sun’ because it gets the first sunrise in the country?

Answer :– Arunachal Pradesh

Q4. Who is also called the ‘Birdman of India’?

Answer :– Salim Ali

Q5. He adapted a lecture at the University of Dhaka on the theory of radiation sent it to Albert Einstein who translated it German, and had it published in ‘Zeitschrift für Physik’. Rabindranath Tagore dedicated his only book on science, ‘Visva–Parichay’ to him. Who is he?

Answer :– Satyendra Nath Bose


How to Play Amazon Quiz Time Contest?

1. First of All Download Amazon App or Update

2. Open App And Sign In

3. Now Find Contest Banner And Start

4. There Will Be Total 5 Questions, Just answer it.

5. That’s it. Answer all Questions & Stand A Chance To Win Amazon Quiz Time Contest.


Amazon Quiz Time Answers – Win iPhone X (9th October)

Q1. Which of these constellations is associated with the shape of a goat?

Answer :– Capricornus

Q2. Which of the following states is landlocked?

Answer :– Assam

Q3. Which of these planets could, theoretically, float if submerged in water due to its low density?

Answer :– Saturn

Q4. How many planets in our solar system have rings?

Answer :– 4

Q5. The 2018 Nobel Prize in medicine has been awarded jointly to James P Allison and Tasuku Honjo for their work in which domain?

Answer :– Cancer Therapy


Amazon Quiz Time Answers – Win iPhone X (8th October)

Q1. Which is the largest of the seven sister states of Northeast India?

Answer :– Arunachal Pradesh

Q2. Who is the author of the Harry Potter series?

Answer :– J. K. Rowling

Q3. Which planet in our solar system was the first to be discovered by telescope?

Answer :– Uranus

Q4. The 8th Asian Yoga Sports Championship was recently held in which city?

Answer :– Thiruvananthapuram

Q5. In an effort to break gender stereotypes, which Indian state has recently decided to appoint ‘firewomen’ for the first time.

Answer :– Kerala


Amazon Quiz Time Answers – Win Samsung Gear Sport (6th October)

Q1. Fact or Myth : The Great Wall of China can be seen with the unaided human eye from space

Answer :– Myth

Q2. What is the currency of Sweden?

Answer :– Krona

Q3. In 2014, 55.1 crore votes were cast in a single general election, breaking the Guinness World Record for largest voter turnout. Which country has this record?

Answer :– India

Q4. It rains diamonds on Saturn and Jupiter

Answer :– True

Q5. Which cricketer recently became the youngest Indian to score a century on his test debut?

Answer :– Prithvi shaw


Amazon Quiz Time Answers – Win Moto G6 Plus (5th October)

Q1. St. Valentine’s Day was invented by the greeting card industry.

Answer :– False

Q2. The first Indian ‘talkie’ film (a film with dialogues) released in 1931 was ___.

Answer :– Alam Ara

Q3. Who was the world’s first democratically elected female head of Government?

Answer :– Sirimavo Bandaranaike

Q4. While Goa is well know for seafood, it is also famous for a dish called ‘Sorpotel’. What is this dish traditionally made of?

Answer :– Pork

Q5. Which state government recently launched a ‘Star-Rating’ system for industries to check air pollution?

Answer :– Odisha


Amazon Quiz Time Answers – Win Fitbit Versa (4th October)

Q1. The Portsmouth college in UK offers a course to its students which of these languages?

Answer :– Hinglish

Q2. Which one of these blood-types is called the ‘universal donor type’ because it is compatible with all other blood type?

Answer :– O- negative

Q3. What is the irrational fear of trees called?

Answer :– Dendrophobia

Q4. Iromba is a dish made of fish, vegetables and bamboo shoots and is served fermented. Which North Eastern Indian state is this dish associated with?

Answer :– Manipur

Q5. Who founded Facebook?

Answer :– Mark Zuckerberg


Amazon Quiz Time Answers – Win Diesel Analog Watch (3rd October)

Q1. If you were visiting the ‘Tabo Monastery’, where would you be?

Answer :– Himachal Pradesh

Q2. The first Indian ‘talkie’ film – a film with dialogues – released in 1931 was ___

Answer :– Alam ara

Q3. When referring to genres of music, what does ‘R and B’ stand for?

Answer :– Rhythm and Blues

Q4. A 12-carat gold piece is considered half gold.

Answer :– True

Q5. The first-ever International Day of Sign Languages was observed recently on ___.

Answer :– September 23


Amazon Quiz Time Answers – Win Rs.50 (1st October)

Q1.Who was the founder of the Bose Corporation?

Answer :– Amar bose

Q2. A caterpillar does not stay a caterpillar for its entire life. What does it change into?

Answer :– Butterfly or Moth

Q3.What temperature does water boil at?

Answer :– 100C

Q4. Where can you find the smallest bone in the human body?

Answer :– Ear

Q5. In which year was Microsoft established?

Answer :– 1975



Amazon Quiz Time Answers – Win Mi Max 2 (30th September)

Q1.Which of these is another word for ‘lexicon’?

Answer :– Dictionary

Q2. Which of these countries does not have a standing army?

Answer :– Iceland

Q3.Which Indian state does NOT share a border with Bhutan?

Answer :– Meghalaya

Q4. The ‘Ao’ language is spoken in which of the following states?

Answer :– Nagaland

Q5. India and __ celebrated 100 years of the Battle of Haifa recently. Fill in the blanks.

Answer :– Israel



Amazon Quiz Time Answers – Win JBL Pulse 3 Wireless Speakers (29th September)

Q1.Which element is named after the seventh planet from the sun?

Answer :– Uranium

Q2. Which language is the word ‘coffee’ derived from?

Answer :– Arabic

Q3.Which of the following is a unit to measure time? Which of the following is a unit to measure time?

Answer :– Megaannum

Q4. What is the name of the black hole located at the center of our galaxy?

Answer :– Sagittarius A

Q5. After almost a decade of award dominance by Cristiano Ronaldo and Lionel Messi, who recently bagged FIFA’s Best Player of the Year 2018 award ?

Answer :– Luka Modric


Amazon Quiz Time Answers – Win Rs.5000 (28th September)

Q1.Which of these is NOT considered to be a part of ‘Seven Wonders of the Ancient World’?

Answer :– Leaning Tower of Ibiza

Q2. Which of these is the fastest animal?

Answer :– Peregrine falcon

Q3.Which place in India holds the Guinness world record for being the wettest place on Earth?

Answer :– Mawsynram, Meghalaya

Q4. What tea is named after a British prime minister?

Answer :– Earl Grey

Q5. On September 24, 2018 ISRO’s Mars Orbiter mission completed __ years orbiting around the red planet.

Answer :– 4


Amazon Quiz Time Answers – Win 10,000 (5 Winner) (27th September)

Q1.Which one of the seven sister states hosts the famous Hornbill Festival?

Answer :– Nagaland

Q2. Which planet in our solar system is named after the Roman god of war?

Answer :– Mars

Q3.___ is the largest moon in our solar system, having a diameter larger than either Mercury or Pluto.

Answer :– Ganymede

Q4. Which of these natural phenomenon is also know as the ‘Northern lights’?

Answer :– Aurora borealis.

Q5. Who was the first woman to fly a plane across the Atlantic ocean?

Answer :– Amelia Earhart


Amazon Quiz Time Answers – Win Vivo V11 Pro (26th September)

Q1.The Borlaug Award was instituted to honor Indian Scientists for their research and contributions in the field of _____. Fill in the blanks.

Answer :– Agriculture

Q2. Which is the smallest Indian state in terms of area ?

Answer :– Goa

Q3.What is largest living bird by wingspan?

Answer :– The Wandering Albatross

Q4. Ablutophobia is the fear of ___________. Fill in the blanks

Answer :– Bathing

Q5. Which planet in our solar system has the shortest day?

Answer :– Jupiter


Amazon Quiz Time Answers – Fossil Explorist Smartwatch (25th September)

Q1.Virat Kohli and Mirabai Chanu recently won the 2018 Rajiv Gandhi Khel Ratna award. Which sport is Mirabai Chanu associated with?

Answer :– Weightlifting

Q2. What kind of weapon is a falchion?

Answer :– A sword

Q3.The Equator does NOT pass through which of these countries?

Answer :– India

Q4. The Tropic of Cancer does NOT pass through which of these Indian states?

Answer :– Bihar

Q5. Which of the following movies has been chosen as the India’s official entry to Oscars 2019?

Answer :– Village Rockstars

Amazon Quiz Time Answers – Win Rs.50 (24th September)

Q1.In ______, India won its first cricket world cup. Fill in the blanks.

Answer :– 1983

Q2. Which historical event does Charles Dickens’ novel ‘The Tale of Two Cities’ concern?

Answer :– The French Revolution

Q3.The Garampani wildlife sanctuary is located in which Indian state?

Answer :– Assam

Q4. In 305 BC, which Maurya ruler defeated Alaxander’s general Seleucus Nicator?

Answer :– Chandragupta Maurya

Q5. What is the national sport of Japan?

Answer :– Sumo Wrestling

Nikhil

About Nikhil

Hi, This is Nikhil, Founder of MiShoppe. Loves to Write About Shopping, Saving, Earning Money and Sports. You can also find me on Facebook and Twitter.

View all posts by Nikhil →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *